Бременост

Фотографии од трудници

Бременоста е еден од најубавите периоди во животот. Па така, наместо да се фокусираме на секојдневните мали работи кои ни сметаат околу неа, добро би било да помислиме на благословот кој го имаме. Да се биде мајка е огромно задоволство но и голема одговорност, а кога се влегува во оваа фаза во животот со средени мисли и благодарност, тоа се едни од најубавите години кои засекогаш ќе ги паметите. Нека