Орална Хигиена

храни штетни за заби

Настрана од кафето, црвеното вино и слатките, постојат и други храни и пијалоци кои се особено штетни за вашите заби. Погледнете ја оваа листа од 5 такви храни и пијалоци кои добро би било да ги избегнувате.