Секс и Врски

9 начини како да го подобрите вашиот оргазам – За жени, од жени

Додека само четвртина жени тврдат дека постојано имаат оргазам за време на секс, истражувањата покажале дека едноставно на некои жени им е полесно да постигнат оргазам отколку на други, благодарејќи на некои чудни фактори, како на пример растојанието помеѓу вагината и клиторисот. Секако, вие не можете туку така да ја промените оваа пропорција, но можете да пробате некои нови потези и притоа да си ги зголемите шансите да добиете оргазам

подобрување на врската

Кога една врска поминува низ тежок период, обично причините за тоа лежат во малите навики кои се таложеле со тек на време. Ајде да погледнеме како навиките можат да се заменат, и врската повторно да заживее…

масажа

Меѓусебната масажа помеѓу партнерите води кон подобро физичко и психичко здравје, но и кон подобра и стабилна врска. Паровите кои ја практикуваат оваа рутина, заедно, и подобро се справуваат со стресот.