Семејство и Бременост

Фотографии од трудници

Бременоста е еден од најубавите периоди во животот. Па така, наместо да се фокусираме на секојдневните мали работи кои ни сметаат околу неа, добро би било да помислиме на благословот кој го имаме. Да се биде мајка е огромно задоволство но и голема одговорност, а кога се влегува во оваа фаза во животот со средени мисли и благодарност, тоа се едни од најубавите години кои засекогаш ќе ги паметите. Нека

Доење

Интересно е како никој не не припрема за една од најважните работи во нашиот живот. Бременоста, пораѓањето и грижата околу новороденчето се нешта за кои секоја млада жена би требало да биде подготвена со цел да го избегне стресот кој несомнено доаѓа во оваа прекрасна фаза. Многу млади мајки се плашат од евентуалната неможност да ги дојат своите новороденчиња, па ако ве интересира како да ја зголемите количината на млеко